Geld verdienen met cashback-programma’s

cashback programma's
Home » Geld » Geld verdienen met cashback-programma’s

Wil je het aantal euro’s dat je uitgeeft bij aankopen beperken, terwijl je profiteert van kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen? Cashback-programma’s bieden je de perfecte manier om de beste koop te maken bij online winkelen. In dit artikel wordt uitgelegd wat cashback-programma’s zijn, waarom ze interessant zijn en hoe je er gebruik van kunt maken.

Wat is een cashback-programma?

Een cashback-programma is een soort kortingsregeling die je geld bespaart op je aankopen. Wanneer je deelneemt aan het programma, ontvang je een gedeelte van de prijs terug in de vorm van spaar- of kortingspunten. Het wordt soms ook wel ‘cashback-aanbiedingen’ of ‘cashback shopping’ genoemd.

In het algemeen werken cashback-programma’s als volgt: je meldt je aan voor een specifiek cashback-programma en je wordt geregistreerd voor een speciale affiliate-code. Wanneer je iets koopt bij een webwinkel die bij dit programma is aangesloten, kun je een deel van de prijs terugkrijgen. Deze teruggaveverschillen van programma tot programma, maar meestal krijg je een percentage van de prijs terug in de vorm van spaar- of kortingspunten.

Cashback programma
Cashback programma

Waarom is cashback interessant om te gebruiken?

Er zijn veel redenen waarom cashback-programma’s interessant zijn voor consumenten. Het belangrijkste is dat het je geld bespaart bij online winkelen. Cashback-programma’s bieden je niet alleen kortingspunten, maar ook gratis verzending, een verzendkostenkorting, speciale aanbiedingen en andere voordelen.

Het gebruik van cashback-programma’s is ook een geweldige manier om geld te besparen bij eenmalige aankopen. Als je voor een grote aankoop naar een betrouwbaardere webwinkel zoekt, kun je je bijvoorbeeld aanmelden voor een cashback-programma voordat je iets koopt, zodat je een deel van de prijs terugkrijgt.

Cashback-programma’s zijn ook een geweldige manier om voordeel te halen uit herhaalde aankopen. Veel cashback-sites bieden leden voortdurende kortingen wanneer ze dezelfde producten of diensten kopen. Zo kun je voortdurend voordeel halen uit je aankopen.

Hoe gebruik je een cashback-programma?

Je kunt deelnemen aan cashback-programma’s door je aan te melden voor een specifieke website. Meestal zal je op dewebsite een profiel invullen met je persoonlijke gegevens. Eenmaal geregistreerd voor het programma, krijg je toegang tot speciale aanbiedingen.

Het volgende dat je hoeft te doen is lid worden van een betrouwbare webwinkel. Voor veel cashback-programma’s heb je toegang tot webwinkels met verschillende prijsniveaus. Je kunt zoeken naar producten in die webwinkels en de prijs vergelijken. Als je eenmaal een product hebt gekozen dat je wilt kopen, hoef je alleen maar de affiliate-code in te voeren die je krijgt bij het cashback-programma. Als je betaling is voltooid, wordt een deel van de prijs teruggeven naar het cashback-programma.

Het terug-ontvangen van je geld is meestal eenvoudig. Afhankelijk van het cashback-programma dat je hebt gekozen, verschilt het bedrag dat je ontvangt. Meestal krijg je een cashback-bedrag als je aankopen op een bepaald bedrag uitkomen. De bedragen varieren echter van programma tot programma. Bij sommige cashback-sites moet je je geld opvragen of moet je het direct naar je bankrekening storten. Bij andere sites worden de cashbacks automatisch toegevoegd aan je saldo.

online shoppen
Online shoppen

10 populaire Nederlandse cashback-programma’s:

 1. Shopkorting
  Shopkorting is een bekend cashback-programma waarbij je geld terugkrijgt bij aankopen bij meer dan 1.600 webwinkels.
 2. CashbackXL
  CashbackXL biedt cashback-kortingen bij meer dan 2.000 webwinkels. Je kunt je verdiende geld laten uitbetalen via bankoverschrijving of cadeaubonnen.
 3. EuroClix
  EuroClix is een populair cashback-programma waarbij je punten verdient door aankopen te doen bij aangesloten winkels. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor geld of cadeaubonnen.
 4. ShopBuddies
  ShopBuddies is een cashback-platform met meer dan 30.000 aangesloten winkels. Je kunt cashback verdienen door via hun platform te winkelen.
 5. CashbackDeals
  CashbackDeals biedt cashback-kortingen bij meer dan 2.000 webwinkels. Je kunt je verdiende geld laten uitbetalen via bankoverschrijving, PayPal of cadeaubonnen.
 6. Qassa
  Qassa biedt cashback-kortingen, enquêtes en andere manieren om geld te verdienen. Je kunt je verdiende geld laten uitbetalen via bankoverschrijving of cadeaubonnen.
 7. Scoupy
  Scoupy is een cashback-app waarmee je geld kunt terugverdienen door specifieke producten te kopen en je kassabon te uploaden.
 8. MyShopi
  MyShopi is een cashback-app die je beloont voor het kopen van specifieke producten en het uploaden van je kassabon. Je kunt je verdiende geld laten uitbetalen via bankoverschrijving.
 9. SpaarActief
  SpaarActief is een platform waar je geld kunt verdienen met cashback, enquêtes en andere activiteiten. Je kunt je verdiende geld laten uitbetalen via bankoverschrijving of cadeaubonnen.
 10. MijnKorting
  MijnKorting biedt cashback-kortingen bij meer dan 2.000 webwinkels. Je kunt je verdiende geld laten uitbetalen via bankoverschrijving.

Ook geld verdienen met cashback programma’s?

Het gebruik van cashback-programma’s bij online winkelen kan je veel geld besparen. Door deel te nemen aan een dergelijk programma, kun je profiteren van kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. In dit artikel is uitgelegd wat een cashback-programma is, waarom het interessant is om te gebruiken en hoe je er gebruik van kunt maken. Meld je aan voor een cashback-site en begin meteen met de besparingen!